شنبه 30 تیر 1397 - السبت 7 ذي‌القعده 1439 - Saturday 21 July 2018

جلسه مشترک مدیران آموزش مجازی و دانشجویان شیعه شناسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هم‌زمان با برگزاری آزمون‌های پایان ترم دانشجویان ارشد رشته‌های شیعه‌شناسی مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه ادیان و مذاهب، جلسه مشترکی بین مدیران گروه‌های این رشته‌ها و دانشجویان برگزار شد.

انتصابات جدید در مرکز آموزش های الکترونیکی

طی احکامی از سوی حجت الاسلام و المسلمین دکتر غضبانی، رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیک و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب، انتصابات جدیدی در این مرکز صورت گرفت

نحوه و زمان ثبت نام آزمون اختصاصی طلاب دوره کارشناسی ارشد 97

دانشگاه ادیان و مذاهب در اطلاعیه‌ای نحوه و زمان ثبت‌نام داوطلبان آزمون‌ دوره‌ کارشناسی‌ارشد غیرحضوری 97 را در این دانشگاه اعلام کرد.

برگزاری امتحانات پایان ترم دانشکده مجازی

امتحانات پایان ترم دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده مجازی از 30 دی لغایت 5 بهمن 1396 برگزار شد.

راهنمای نحوه ورود به سامانه آفلاین و آنلاین

به اطلاع دانشجویان غیرحضوری  می رساند که نام کاربری و کلمه عبور جهت ورود به سامانه آفلاین و آنلاین ایجاد شده است و می توانند از اطلاعات موجود در سامانه استفاده نمایند.

نصب نرم افزارهای مورد نیاز دانشجویان غیرحضوری

قابل توجه دانشجویان گرامی: جهت استفاده از سامانه‌ های آموزشی آفلاین و آنلاین ضروری است که نرم افزارهای ذیل را ابتدا دانلود و سپس نصب نمایند.

تقویم آموزشی نیمسال دوم تحصیلی96 ـ 95 کارشناسی و کارشناسی ارشد

معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب تقویم آموزشی نیم‌سال دوم سال تحصیلی 96-95 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد غیرحضوری را اعلام کرد.

جدول زمان بندی امتحانات پایان ترم نیم سال اول تحصیلی 96-95

دانشکده غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب برنامه زمان بندی امتحانات پایان ترم نیم سال اول تحصیلی 96-95 را به شرح ذیل اعلام کرد

نصب نرم افزارهای مورد نیاز دانشجویان غیرحضوری

قابل توجه دانشجویان گرامی: جهت استفاده از سامانه های آموزشی آفلاین و آنلاین ضروری است که نرم افزار های ذیل را ابتدا دانلود و سپس نصب نمایند.

برگزاری کلاس های آنلاین جهت دانشجویان کارشناسی شیعه شناسی

دانشکده غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب جهت رفع اشکال سوالات احتمالی دانشجویان رشته کارشناسی تصمیم به برگزاری چندین جلسه آنلاین در سامانه تیم اسپیک گرفته است.

خواهشمند است ابتدا نرم افزارهای مورد نیاز را از روی سایت دانشکده دانلود و نصب نمایید و سپس فایل‌های راهنمای مربوط به نرم افزار تیم‌اسپیک را مطالعه و در زمان بندی اعلام شده از کلاس‌های فوق استفاده نمایید.

چاپ دو سمینار از دانشجویان غیرحضوری در مجله پژوهشی معارف اسلامی

دو تن از دانشجویان محترم غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب موفق به چاپ سمینار خود در فصلنامه پژوهشی و تحلیلی معارف اسلامی شدند.

تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 96-95

دانشکده مجازی پس از برگزاری جلسات هماهنگی با واحدهای دیگر تقویم آموزشی نیسمال اول تحصیلی 96- 95 را طبق جدول ذیل ارایه نمود:

برنامه زمان بندی امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 95-94 دانشجویان غیرحضوری

برنامه زمان‌بندی امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 95-94 دانشجویان غیرحضوری به شرح ذیل اعلام می گردد

نکات مهم در خصوص انتخاب واحد سمینار برای دانشجویان ترم آخر

دانشکده غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب نکات مهم در خصوص انتخاب واحد سمینار برای دانشجویان ترم آخر را به شرح زیر اعلام نمود:

تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94

دانشکده مجازی پس از برگزاری جلسات هماهنگی با واحدهای دیگر تقویم آموزشی نیسمال دوم تحصیلی 95-94 را طبق جدول ذیل ارایه نمود

پذیرش دانشجو در مقطع ارشد از میان طلاب سراسر کشور در هشت رشته

آغاز ثبت نام و پذیرش دانشجوی کارشناسی‌ارشد غیرحضوری (مجازی) اختصاصی طلاب سراسر کشور در هشت رشته بر اساس مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور از طریق آزمون اختصاصی، از میان طلاب سراسر کشور در مقطع کارشناسی‌ ارشد غیرحضوری (الکترونیکی) در رشته‌های 1. کلام شیعه 2. مطالعات تاریخ تشیع 3. فرق تشیع 4. مذاهب اسلامی 5. تصوف و عرفان اسلامی 6. مذاهب فقهی 7. حکمت هنر اسلامی و 8. فلسفه و کلام اسلامی.

پذیرش دانشجوی کارشناسی غیرحضوری بدون آزمون

دانشگاه ادیان و مذاهب در مقطع کارشناسی به صورت غیرحضوری و بدون برگزاری آزمون ورودی از میان عموم علاقه‌مندان در رشته‌های «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» دانشجو می‌پذیرد.

برنامه زمان بندی کلاس های آنلاین ترم مهرماه 94 دانشکده غیرحضوری

قابل توجه دانشجویان غیرحضوری: برنامه زمان بندی دانشجویان غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد.

اخذ دو مجوز حکمت هنر اسلامی و فلسفه و کلام اسلامی از وزارت علوم

بدین وسیله دانشگاه ادیان مذاهب طبق مصوبه جلسه 94/06/01 شورای گسترش آموزش عالی موفق به اخذ دو رشته حکمت هنر اسلامی و رشته فلسفه و کلام اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد الکترونیکی (مجازی) گردید.

نشست علمی «بحران کاهش جمعیت و دیدگاه های فقهی درباره آن»

نشست علمی «بحران کاهش جمعیت و دیدگاه‌های فقهی درباره آن»  با سخنرانی دکتر رضا اسلامی برگزار گردید

آخرین بعد صفحه 1 از 3 قبل اولین

کلیه حقوق متعلق به دانشگاه ادیان و مذاهب می باشد.

طراحی، توسعه و پشتیبانی: کویر سبز