دوشنبه 30 اردیبهشت 1398 - الإثنين 14 رمضان 1440 - Monday 20 May 2019

دوره آموزشی دین و سلامت

مرکز آموزش های الکترونیکی و آزاد در راستای اهداف خود اقدام به برگزاری دوره آموزشی دین و سلامت نموده است.

برگزاری دورهای کوتاه مدت آشنایی با ادیان

مرکز آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب در راستای اهداف خود اقدام به برگزاری دوره های کوتاه مدت آشنایی با ادیان نموده است.

برگزاری کارگاه مقدماتی فن ترجمه

مرکز آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری موسسه زبان های خارجی دیلماج اقدام به برگزاری کارگاه مقدماتی فن ترجمه نموده است. همچنین به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر اعطا می گردد.

ثبت نام کارگاه پروپزال نویسی و دوره دوم اصول و تکنیک های درک متون انگلیسی

مرکز آموزش های الکترونیکی در راستای اهداف خود اقدام به برگزاری دوره های کوتاه مدت نموده است. در حال حاضر دوره های مختلفی در حال اجرا می باشد و ثبت نام دوره جدید آغاز گردید.

برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان غیرحضوری

به همت معاونت آموزش و مرکز آموزش های الکترونیکی و آزاد امتحانات پایان ترم دانشجویان غیرحضوری در 4 حوزه در استان های قم، سیستان و بلوچستان، بوشهر و گلستان برگزار گردید.همچنین امتحانات پایان ترم مقطع کارشناسی شیعه شناسی و فقه و حقوق در استان قم برگزار گردید.

Iran Study Tours

Course Description

This course provides theoretical and practical training in terms of the Constitutional law of the Islamic Republic of Iran. Postgraduates and undergraduates students are particularly welcomed to participate. Besides, those wishing to improve their ability to critically understand the Iran’s legal regime are invited. Classes will mainly be seminar-based and the students are strongly encouraged to actively participate in discussions. The course is jointly organized by the Research Center of the Guardian Council of the IRI affiliated to the Guardian Council of the Constitution and the University of Religions and Denomination.

پذیرش دانشجو کارشناسی مجازی شیعه شناسی و فقه و حقوق اسلامی

براساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، علاقه‌مندان به تحصیل در مقطع کارشناسی می‌توانند بدون شرکت در کنکور سراسری و تنها بر اساس سوابق تحصیلی خود از بهمن‌ماه 1397 تحصیل خود در دانشگاه ادیان و مذاهب را آغاز کنند

جشن میلاد رسول گرامی اسلام (ص) به همراه تجلیل از همکاران پیشین

مرکز آموزش های الکترونیکی مصادف با جشن میلاد رسول گرامی اسلام (ص) مراسمی در تاریخ 1397/08/30 برگزار خواهد کرد.

اطلاعیه همکاری

مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب به منظور پشتیبانی از دوره‌های آنلاین تعداد معدودی دستیار جذب می‌کند.

جلسه مشترک مدیران آموزش مجازی و دانشجویان شیعه شناسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هم زمان با برگزاری آزمون های پایان ترم دانشجویان ارشد رشته های شیعه شناسی مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه ادیان و مذاهب، جلسه مشترکی بین مدیران گروه های این رشته ها و دانشجویان برگزار شد.

انتصابات جدید در مرکز آموزش های الکترونیکی

طی احکامی از سوی حجت الاسلام و المسلمین دکتر غضبانی، رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیک و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب، انتصابات جدیدی در این مرکز صورت گرفت

نحوه و زمان ثبت نام آزمون اختصاصی طلاب دوره کارشناسی ارشد 97

دانشگاه ادیان و مذاهب در اطلاعیه‌ای نحوه و زمان ثبت‌نام داوطلبان آزمون‌ دوره‌ کارشناسی‌ارشد غیرحضوری 97 را در این دانشگاه اعلام کرد.

برگزاری امتحانات پایان ترم دانشکده مجازی

امتحانات پایان ترم دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده مجازی از 30 دی لغایت 5 بهمن 1396 برگزار شد.

راهنمای نحوه ورود به سامانه آفلاین و آنلاین

به اطلاع دانشجویان غیرحضوری  می رساند که نام کاربری و کلمه عبور جهت ورود به سامانه آفلاین و آنلاین ایجاد شده است و می توانند از اطلاعات موجود در سامانه استفاده نمایند.

نصب نرم افزارهای مورد نیاز دانشجویان غیرحضوری

قابل توجه دانشجویان گرامی: جهت استفاده از سامانه‌ های آموزشی آفلاین و آنلاین ضروری است که نرم افزارهای ذیل را ابتدا طبق نسخه ویندوز سیستم خودتان دانلود و سپس نصب نمایند.

تقویم آموزشی نیمسال دوم تحصیلی96 ـ 95 کارشناسی و کارشناسی ارشد

معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب تقویم آموزشی نیم‌سال دوم سال تحصیلی 96-95 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد غیرحضوری را اعلام کرد.

جدول زمان بندی امتحانات پایان ترم نیم سال اول تحصیلی 96-95

دانشکده غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب برنامه زمان بندی امتحانات پایان ترم نیم سال اول تحصیلی 96-95 را به شرح ذیل اعلام کرد

نصب نرم افزارهای مورد نیاز دانشجویان غیرحضوری

قابل توجه دانشجویان گرامی: جهت استفاده از سامانه های آموزشی آفلاین و آنلاین ضروری است که نرم افزار های ذیل را ابتدا دانلود و سپس نصب نمایند.

برگزاری کلاس های آنلاین جهت دانشجویان کارشناسی شیعه شناسی

دانشکده غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب جهت رفع اشکال سوالات احتمالی دانشجویان رشته کارشناسی تصمیم به برگزاری چندین جلسه آنلاین در سامانه تیم اسپیک گرفته است.

خواهشمند است ابتدا نرم افزارهای مورد نیاز را از روی سایت دانشکده دانلود و نصب نمایید و سپس فایل‌های راهنمای مربوط به نرم افزار تیم‌اسپیک را مطالعه و در زمان بندی اعلام شده از کلاس‌های فوق استفاده نمایید.

چاپ دو سمینار از دانشجویان غیرحضوری در مجله پژوهشی معارف اسلامی

دو تن از دانشجویان محترم غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب موفق به چاپ سمینار خود در فصلنامه پژوهشی و تحلیلی معارف اسلامی شدند.

آخرین بعد صفحه 1 از 4 قبل اولین

کلیه حقوق متعلق به دانشگاه ادیان و مذاهب می باشد.

طراحی، توسعه و پشتیبانی: کویر سبز