دوشنبه 29 آبان 1396 - الإثنين 29 صفر 1439 - Monday 20 November 2017

راهنمای نحوه ورود به سامانه آفلاین و آنلاین

به اطلاع دانشجویان غیرحضوری  می رساند که نام کاربری و کلمه عبور جهت ورود به سامانه آفلاین و آنلاین ایجاد شده است و می توانند از اطلاعات موجود در سامانه استفاده نمایند.

نصب نرم افزارهای مورد نیاز دانشجویان غیرحضوری

قابل توجه دانشجویان گرامی: جهت استفاده از سامانه‌ های آموزشی آفلاین و آنلاین ضروری است که نرم افزارهای ذیل را ابتدا دانلود و سپس نصب نمایند.

تقویم آموزشی نیمسال دوم تحصیلی96 ـ 95 کارشناسی و کارشناسی ارشد

معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب تقویم آموزشی نیم‌سال دوم سال تحصیلی 96-95 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد غیرحضوری را اعلام کرد.

جدول زمان بندی امتحانات پایان ترم نیم سال اول تحصیلی 96-95

دانشکده غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب برنامه زمان بندی امتحانات پایان ترم نیم سال اول تحصیلی 96-95 را به شرح ذیل اعلام کرد

نصب نرم افزارهای مورد نیاز دانشجویان غیرحضوری

قابل توجه دانشجویان گرامی: جهت استفاده از سامانه های آموزشی آفلاین و آنلاین ضروری است که نرم افزار های ذیل را ابتدا دانلود و سپس نصب نمایند.

برگزاری کلاس های آنلاین جهت دانشجویان کارشناسی شیعه شناسی

دانشکده غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب جهت رفع اشکال سوالات احتمالی دانشجویان رشته کارشناسی تصمیم به برگزاری چندین جلسه آنلاین در سامانه تیم اسپیک گرفته است.

خواهشمند است ابتدا نرم افزارهای مورد نیاز را از روی سایت دانشکده دانلود و نصب نمایید و سپس فایل‌های راهنمای مربوط به نرم افزار تیم‌اسپیک را مطالعه و در زمان بندی اعلام شده از کلاس‌های فوق استفاده نمایید.

چاپ دو سمینار از دانشجویان غیرحضوری در مجله پژوهشی معارف اسلامی

دو تن از دانشجویان محترم غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب موفق به چاپ سمینار خود در فصلنامه پژوهشی و تحلیلی معارف اسلامی شدند.

تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 96-95

دانشکده مجازی پس از برگزاری جلسات هماهنگی با واحدهای دیگر تقویم آموزشی نیسمال اول تحصیلی 96- 95 را طبق جدول ذیل ارایه نمود:

برنامه زمان بندی امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 95-94 دانشجویان غیرحضوری

برنامه زمان‌بندی امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 95-94 دانشجویان غیرحضوری به شرح ذیل اعلام می گردد

نکات مهم در خصوص انتخاب واحد سمینار برای دانشجویان ترم آخر

دانشکده غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب نکات مهم در خصوص انتخاب واحد سمینار برای دانشجویان ترم آخر را به شرح زیر اعلام نمود:

تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94

دانشکده مجازی پس از برگزاری جلسات هماهنگی با واحدهای دیگر تقویم آموزشی نیسمال دوم تحصیلی 95-94 را طبق جدول ذیل ارایه نمود

پذیرش دانشجو در مقطع ارشد از میان طلاب سراسر کشور در هشت رشته

آغاز ثبت نام و پذیرش دانشجوی کارشناسی‌ارشد غیرحضوری (مجازی) اختصاصی طلاب سراسر کشور در هشت رشته بر اساس مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور از طریق آزمون اختصاصی، از میان طلاب سراسر کشور در مقطع کارشناسی‌ ارشد غیرحضوری (الکترونیکی) در رشته‌های 1. کلام شیعه 2. مطالعات تاریخ تشیع 3. فرق تشیع 4. مذاهب اسلامی 5. تصوف و عرفان اسلامی 6. مذاهب فقهی 7. حکمت هنر اسلامی و 8. فلسفه و کلام اسلامی.

پذیرش دانشجوی کارشناسی غیرحضوری بدون آزمون

دانشگاه ادیان و مذاهب در مقطع کارشناسی به صورت غیرحضوری و بدون برگزاری آزمون ورودی از میان عموم علاقه‌مندان در رشته‌های «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» دانشجو می‌پذیرد.

برنامه زمان بندی کلاس های آنلاین ترم مهرماه 94 دانشکده غیرحضوری

قابل توجه دانشجویان غیرحضوری: برنامه زمان بندی دانشجویان غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد.

اخذ دو مجوز حکمت هنر اسلامی و فلسفه و کلام اسلامی از وزارت علوم

بدین وسیله دانشگاه ادیان مذاهب طبق مصوبه جلسه 94/06/01 شورای گسترش آموزش عالی موفق به اخذ دو رشته حکمت هنر اسلامی و رشته فلسفه و کلام اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد الکترونیکی (مجازی) گردید.

نشست علمی «بحران کاهش جمعیت و دیدگاه های فقهی درباره آن»

نشست علمی «بحران کاهش جمعیت و دیدگاه‌های فقهی درباره آن»  با سخنرانی دکتر رضا اسلامی برگزار گردید

قابل توجه دانشجویان رشته کارشناسی شیعه شناسی – ورودی بهمن93

دانشجویان گرامی ضمن عرض خوش آمدگویی جهت آشنایی هرچه بهتر با روند آموزشی  لطفاً موارد ذیل را با دقت مطالعه و نسبت به آن اقدام فرمایید.

برگزاری آزمون پایان ترم دانشجویان غیرحضوری

در تاریخ 26 دی ماه آزمون پایان ترم دانشجویان غیرحضوری با حضور دانشجویان 6 رشته کارشناسی ارشد و کارشناسی شیعه شناسی از شهرهای مختلف کشور در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار گردید

مراسم جشن وحدت در سایه میلاد رحمت و فارغ التحصیلی جمعی از دانشجویان

مراسم جشن وحدت در سایه میلاد رحمت و فارغ التحصیلی جمعی از دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب، با حضور دکتر علی لاریجانی رئیس محترم مجلس شورای اسلامی، پنج شنبه 18 دیماه در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می شود.

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با مدیران گروه مذاهب و شیعه شناسی

دانشکده غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب جهت رفع هرگونه سوال و همچنین استماع نظرات و پیشنهادات و انتقادات دانشجویان محترم، اقدام به برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان و مدیران گروه مذاهب و شیعه شناسی نموده است.

آخرین بعد صفحه 1 از 3 قبل اولین

کلیه حقوق متعلق به دانشگاه ادیان و مذاهب می باشد.

طراحی، توسعه و پشتیبانی: کویر سبز