شنبه 2 شهریور 1398 - السبت 21 ذي‌الحجه 1440 - Saturday 24 August 2019
امور آموزشی

برنامه زمان بندی کلاس های آنلاین نیم سال دوم98-97 دانشجویان غیرحضوری اعلام گردید

برنامه زمان‌بندی کلاس‌های آنلاین نیم‌سال دوم سال تحصیلی 98-97 دانشجویان غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد. لازم به ذکر است تقویم آموزشی نیز در سایت دانشکده درج شده است.

تقویم آموزشی نیم سال دوم سال تحصیلی 98-1397 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

معاونت آموزش مرکز آموزش های الکترونیکی و آزاد تقویم آموزشی نیم‌سال دوم سال تحصیلی 98-97 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد غیرحضوری را اعلام کرد.

نصب نرم افزارهای مورد نیاز دانشجویان غیرحضوری

قابل توجه دانشجویان گرامی: جهت استفاده از سامانه‌ های آموزشی آفلاین و آنلاین ضروری است که نرم افزارهای ذیل را ابتدا طبق نسخه ویندوز سیستم خودتان دانلود و سپس نصب نمایند.

راهنمای نحوه ورود به سامانه آفلاین و آنلاین

به اطلاع دانشجویان غیرحضوری  می رساند که نام کاربری و کلمه عبور جهت ورود به سامانه آفلاین و آنلاین ایجاد شده است و می توانند از اطلاعات موجود در سامانه استفاده نمایند.

تقویم آموزشی نیم سال اول سال تحصیلی 98-1397 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

معاونت آموزش مرکز آموزش های الکترونیکی و آزاد تقویم آموزشی نیم‌سال اول سال تحصیلی 98-97 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد غیرحضوری را اعلام کرد.

ثبت نام داوطلبان در رشته های کارشناسی دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشگاه ادیان و مذاهب در سال تحصیلی 98-97 در دو رشته فقه و حقوق اسلامی و شیعه شناسی در مقطع کارشناسی از میان داوطلبان شرکت کننده در کنکور سراسری، دانشجوی غیرحضوری (به صورت آنلاین) می پذیرد.

ثبت نام آنلاین معنویت از سنت تا مدرنیته و دوره زبان آلمانی با تخفیف ویژه

مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب کار خود را در تابستان امسال با برگزاری دو دوره آموزشی کوتاه مدت به صورت آنلاین آغاز می‌کند. دوره آنلاین آموزش زبان آلمانی از 6 مرداد و دوره معنویت از سنت تا مدرنیته از 8 مرداد شروع می‌شود.

برنامه درسی دانشجویان غیرحضوری مقطع کارشناسی اعلام گردید

برنامه درسی مقطع کارشناسی سال تحصیلی 96-97 دانشجویان غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد. لازم به ذکر است تقویم آموزشی نیز در سایت دانشکده درج شده است.

برنامه زمان بندی کلاس های آنلاین نیم سال دوم دانشجویان غیرحضوری اعلام گردید

برنامه زمان‌بندی کلاس‌های آنلاین نیم‌سال دوم سال تحصیلی 96-97 دانشجویان غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد. لازم به ذکر است تقویم آموزشی نیز در سایت دانشکده درج شده است.

تقویم آموزشی نیم سال دوم سال تحصیلی 97-1396 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب تقویم آموزشی نیم‌سال دوم سال تحصیلی 97-96 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد غیرحضوری را اعلام کرد.

تقویم آموزشی نیم سال اول سال تحصیلی 97-96

معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب تقویم آموزشی نیم‌سال اول سال تحصیلی 97-96 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد غیرحضوری را اعلام کرد.

برنامه زمان بندی کلاس های آنلاین نیم سال اول دانشجویان غیرحضوری اعلام گردید

برنامه زمان‌بندی کلاس‌های آنلاین نیم‌سال اول سال تحصیلی 96-97 دانشجویان غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد. لازم به ذکر است تقویم آموزشی در سایت دانشکده درج شده است.

ثبت نام دوره های کارشناسی غیرحضوری بدون آزمون

دانشکده مجازی ادیان و مذاهب پیرو سنوات گذشته از طریق سایت سازمان سنجش اقدام به جذب دانشجوی کارشناسی غیرحضوری بدون آزمون در دو رشته فقه و حقوق اسلامی و شیعه شناسی می‌نماید.

برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان غیرحضوری

به همت معاونت آموزش دانشگاه و مرکز آموزش‌های غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب، امتحانات پایان ترم دانشجویان غیرحضوری در 8 رشته کارشناسی ارشد از تاریخ 2 مردادماه لغایت 8 مردادماه 1396 برگزار می گردد.

کنفرانس بین المللی ظرفیت شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی

دانشگاه مجازی المصطفی(ع) کنفرانس بین‌المللی «ظرفیت‌شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش‌های دینی» برگزار می‌کند.

اطلاعیه در خصوص امتحانات پایان ترم و قوانین آموزش غیرحضوری

معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب طبق اطلاعیه‌ای توضیحات و دستورالعمل جدید امتحانات پایان ترم را به شرح ذیل اعلام کرد

برنامه زمان بندی کلاس های آنلاین دانشجویان غیرحضوری ورودی ۹۳ تا ۹۵

برنامه زمان‌بندی دانشجویان غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد.

اهم مقررات و قوانین آموزشی دانشجویان غیرحضوری

معاونت آموزش طی بخش‌نامه‌ای اهم قوانین و مقررات آموزشی دانشجویان غیرحضوری را اعلام کرد. لطفاْ مطالب ذیل را به دقت مطالعه فرمایید.

اعلام نتایج آزمون اختصاصی کارشناس ارشد غیرحضوری(مجازی) طلاب + زمان ثبت نام

داوطلبانی که نتایج نهایی آن‌ها به صورت قبول نهایی اعلام گردیده است، از روز پنج‌شنبه 7 بهمن ماه 95 لغایت 15 بهمن ماه با مراجعه به سامانه جامع آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب، اقدام به ثبت‌نام و تکمیل اطلاعات نمایند.

آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری (مجازی) اختصاصی طلاب برگزار شد

آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری (مجازی) اختصاصی طلاب سال تحصیلی 95-96 روز جمعه اول بهمن 95 با حضور گسترده داوطلبان ورود به این دانشگاه از اقصی نقاط کشور برگزار شد.

آخرین بعد صفحه 1 از 4 قبل اولین

کلیه حقوق متعلق به دانشگاه ادیان و مذاهب می باشد.

طراحی، توسعه و پشتیبانی: کویر سبز