دوشنبه 29 آبان 1396 - الإثنين 29 صفر 1439 - Monday 20 November 2017
امور آموزشی

تقویم آموزشی نیم سال اول سال تحصیلی 97-96

معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب تقویم آموزشی نیم‌سال اول سال تحصیلی 97-96 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد غیرحضوری را اعلام کرد.

برنامه زمان بندی کلاس های آنلاین نیم سال اول دانشجویان غیرحضوری اعلام گردید

برنامه زمان‌بندی کلاس‌های آنلاین نیم‌سال اول سال تحصیلی 96-97 دانشجویان غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد. لازم به ذکر است تقویم آموزشی در سایت دانشکده درج شده است.

ثبت نام دوره های کارشناسی غیرحضوری بدون آزمون

دانشکده مجازی ادیان و مذاهب پیرو سنوات گذشته از طریق سایت سازمان سنجش اقدام به جذب دانشجوی کارشناسی غیرحضوری بدون آزمون در دو رشته فقه و حقوق اسلامی و شیعه شناسی می‌نماید.

برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان غیرحضوری

به همت معاونت آموزش دانشگاه و مرکز آموزش‌های غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب، امتحانات پایان ترم دانشجویان غیرحضوری در 8 رشته کارشناسی ارشد از تاریخ 2 مردادماه لغایت 8 مردادماه 1396 برگزار می گردد.

کنفرانس بین المللی ظرفیت شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی

دانشگاه مجازی المصطفی(ع) کنفرانس بین‌المللی «ظرفیت‌شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش‌های دینی» برگزار می‌کند.

اطلاعیه در خصوص امتحانات پایان ترم و قوانین آموزش غیرحضوری

معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب طبق اطلاعیه‌ای توضیحات و دستورالعمل جدید امتحانات پایان ترم را به شرح ذیل اعلام کرد

برنامه زمان بندی کلاس های آنلاین دانشجویان غیرحضوری ورودی ۹۳ تا ۹۵

برنامه زمان‌بندی دانشجویان غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد.

اهم مقررات و قوانین آموزشی دانشجویان غیرحضوری

معاونت آموزش طی بخش‌نامه‌ای اهم قوانین و مقررات آموزشی دانشجویان غیرحضوری را اعلام کرد. لطفاْ مطالب ذیل را به دقت مطالعه فرمایید.

اعلام نتایج آزمون اختصاصی کارشناس ارشد غیرحضوری(مجازی) طلاب + زمان ثبت نام

داوطلبانی که نتایج نهایی آن‌ها به صورت قبول نهایی اعلام گردیده است، از روز پنج‌شنبه 7 بهمن ماه 95 لغایت 15 بهمن ماه با مراجعه به سامانه جامع آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب، اقدام به ثبت‌نام و تکمیل اطلاعات نمایند.

آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری (مجازی) اختصاصی طلاب برگزار شد

آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری (مجازی) اختصاصی طلاب سال تحصیلی 95-96 روز جمعه اول بهمن 95 با حضور گسترده داوطلبان ورود به این دانشگاه از اقصی نقاط کشور برگزار شد.

تذکرات مهم جهت امتحانات پایان ترم نیمسال اول 96-95 دانشجویان غیرحضوری

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب اطلاعیه‌ای درباره نکات مهم جهت امتحانات پایان ترم نیمسال اول 96-95 دانشجویان غیرحضوری صادر کرد که به شرح ذیل اعلام می‌گردد.

قابل توجه شرکت کنندگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد مجازی

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب اطلاعیه‌ای را درباره نحوه برگزاری آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد مجازی صادر کرد.

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد غیرحضوری ویژه طلاب

دانشگاه ادیان و مذاهب برای سال تحصیلی 96 – 95 از میان طلاب حوزه‌های علمیه در مقطع کارشناسی ارشد غیر حضوری (مجازی) دانشجو می‌پذیرد.

انتخاب واحد و برنامه زمان بندی کلاس های آنلاین دانشجویان غیرحضوری

قابل توجه دانشجویان غیرحضوری: برنامه زمان بندی دانشجویان غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد.

پذیرش دانشجوی کارشناسی غیرحضوری بدون آزمون

دانشگاه ادیان و مذاهب در مقطع کارشناسی به صورت غیرحضوری و بدون برگزاری آزمون ورودی از میان عموم علاقه‌مندان در رشته‌های «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» دانشجو می‌پذیرد.

برگزاری آزمون پایان ترم دانشجویان غیرحضوری

آزمون پایان ترم دانشجویان مجازی شش روز پیاپی از شنبه 25 اردیبهشت آغاز و تا پنج شنبه 30 اردیبهشت‌ماه ادامه داشت.

برنامه های روز امتحانات پایان ترم دانشکده غیرحضوری

دانشکده غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب برنامه‌های روز امتحانات پایان ترم دانشجویان غیرحضوری را به شرح ذیل اعلام نمود.

اعلام محدوده امتحانی دانشجویان کارشناسی غیرحضوری

بدین وسیله محدوده امتحانی، امتحانات پایان ترم جاری مقطع کارشناسی غیرحضوری (رشته شیعه‌شناسی و رشته فقه و حقوق اسلامی) اعلام می گردد.

دریافت آخرین نسخه نرم افزار سامانه صوتی (تیم اسپیک)

با توجه به بروزرسانی سامانه صوتی (تیم‌ اسپیک) ضروری است نرم‌افزار بروز شده را از لینک‌های ذیل دریافت و نصب شود.

طراحی و راه اندازی سامانه گفتگوی آنلاین

دانشکده غیرحضوری جهت پاسخگویی هرچه بهتر به دانشجویان سامانه گفتگوی آنلاین را طراحی نمود. این سامانه با امکانات زیر آماده پاسخگویی می‌باشد. این سامانه علاوه بر پاسخ‌گویی به مشکلات دانشجویان، درخواست‌های دانشجویان را در بخش‌های تعریف شده پیگیری خواهد کرد. (اعم از فرم فراغت از تحصیل، فرم اشتغال به تحصیل، درخواست های مربوط به سمینار و...)

آخرین بعد صفحه 1 از 3 قبل اولین

کلیه حقوق متعلق به دانشگاه ادیان و مذاهب می باشد.

طراحی، توسعه و پشتیبانی: کویر سبز