معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب طبق اطلاعیهای توضیحات و دستورالعمل جدید امتحانات پایان ترم را به شرح ذیل اعلام کرد
با توجه به تغییرات صورت گرفته در ساختار دانشگاه ادیان و مذاهب براساس مصوبات هیئت رئیسه دانشگاه، دانشجویان غیرحضوری در مقطع کارشناسیارشد، در ذیل مجموعه گروههای آموزشی و پژوهشی مرتبط با رشته تحصیلی خود قرار گرفتهاند. با عنایت به این مساله دانشجویان محترم از این پس باید ارتباط امور آموزشی خود را از طریق مدیر گروه، معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده و کارشناسان امور آموزشی دانشگاه پیگیری نمایند.
دانشجویان میتوانند به منظور پیگیری مشکلات خویش و همچنین کسب اطلاعات بیشتر از طریق تماس تلفنی و یا سامانه ارتباط با مسئولین مندرج در پنل شخص دانشجویان مشکلات و مسایل خویش را درمیان بگذارند. برای اطلاع از شمارههای تماس و شمارههای داخلی بخشهای مختلف دانشگاه ضمن استفاده از تلفن گویا میتوانید به بخش تلفن سایت دانشگاه ادیان و مذاهب مراجعه نموده و از شماره تلفنهای داخلی دانشگاه اطلاع حاصل نمایید.
همچنین با توجه به مصوبات شورای آموزشی دانشگاه، به منظور ارتقاء سطح ارزیابیهای پایان ترم، از ترم جاری به بعد کلیه امتحانات پایان ترم بهصورت ترکیبی از سوالهای تشریحی و تستی خواهد بود، و برگه امتحانی توسط مُدرس هر درس تصحیح خواهد گردید. به منظور تسهیل فرایند برگزاری امتحانات پایان ترم و با توجه به درخواست تعداد زیادی از دانشجویان مبنی بر طولانیتر کردن فرصت امتحان هر درس، در ترم جاری امتحانات در حداکثر سه نوبت در روز برگزار میگردد. هر نوبت امتحانی به یک ماده درسی اختصاص خواهد یافت و دانشجویان محترم براساس انتخاب واحد خود، احتمالاً ملزم خواهند گردید در دو روز متوالی در امتحانهای پایان ترم شرکت نمایند.
از دانشجویان درخواست میگردد ضمن مراجعه به پنل شخصی خود در سامانه جامع آموزش از زمانبندی دقیق امتحانات پایان ترم اطلاع حاصل نمایند. برای کسب اطلاع از زمانبندی امتحانات کافی است با مراجعه به سامانه جامع آموزش (سادا)، بخش امور آموزشی، انتخاب واحد / حذف و اضافه و یا بخش تثبیت انتخاب واحد مراجعه نمایید.
برخی از مهمترین و قوانین و مقررات آموزشی
تعداد واحدهای انتخابی در یک نیمسال تحصیلی
1. دانشجو مقطع کارشناسیارشد در هر نیمسال تحصیلی میتواند به شرط کسب میانگین لازم، حداقل 8 و حداکثر 14 واحد درسی در هر نیمسال انتخاب نماید.
تبصره: در آخرین نیمسال تحصیلی در مرحله آموزشی، دانشجو از رعایت شرط حداقل واحد انتخابی معاف است. همچنین عدم رعایت سقف مجاز منجر به حذف واحد مازاد دانشجو میگردد و آموزش مرکز موظف به اجرای آن میباشد.
2. طول دوره و سنوات مجاز تحصیلی دانشجوی کارشناسیارشد 5 نیمسال تحصیلی است. در صورتی که دانشجو نتواند واحدهای دوره را در حداکثر مدت مجاز تحصیل با موافقیت بگذراند دانشجوی اخراجی محسوب میشود.
تبصره: در مواردی که دانشجو در مهلت مقرر تعیین شده در آییننامه آموزشی نتواند واحدهای خود را به اتمام برساند و یا نتواند میانگین کل خود را جبران نماید در صورت داشتن وضعیت تحصیلی مناسب امکان افزایش سنوات تحصیلی از طریق ارائه درخواست و تایید کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه ادیان و مذاهب و به میزان ذیل میسر است:
کارشناسیارشد حداکثر تا 8 نیمسال.
میانگین و نمرهها
1. ارزیابی پیشرفت تحصیلی دانشجو در هر درس از سوی مُدرس آن درس و براساس حضور و فعالیت دانشجو در کلاس آنلاین، انجام تکالیف و نتایج آزمونهای آفلاین و آزمون کتبی مستمر و پایانی برای دروس نظری که در طول و پایان هر نیمسال تحصیلی انجام میشود و برمبنای عددی از صفر تا بیست قابل محاسبه است.
2. برگزاری آزمون پایان ترم بهصورت ترکیبی از سوالهای تشریحی و چهارگزینهای خواهد بود و پاسخنامهها توسط اساتید هر درس تصحیح خواهد شد. در پایان نیمسال تحصیلی میانگین نمرههای دانشجویان در آن نیمسال به نام میانگین نیمسال محاسبه و در کارنامه وی ثبت میشود. حداقل نمره قبولی در مقطع کارشناسیارشد 12 و میانگین قابل قبول در هر نیمسال 14 است.
3. عدم کسب حداقل میانگین نیمسال در هر مقطع به معنی این است که دانشجو به وضعیت دانشجوی مشروطی تبدیل خواهد شد. دانشجویی که دو نیمسال تحصیلی اعم از متوالی و یا نامتوالی مشروط شود از تحصیل در مقطع کارشناسیارشد محروم میشود.
4. درخواست تجدید نظر برای نمرههای هر درس فقط تا سی روز بعد از ثبت نمره در پرتال دانشجو قابل بررسی است و بررسی این درخواست تنها با موافقت مُدرس درس قابل قبول است.
5. دانشجویی که در هر نیمسال در یک یا چند درس، نمره قبولی کسب نکند، چنانچه در نیمسالهای بعدی، درس یا دروس مذکور را با نمره قبولی بگذراند، نمره یا نمرههای مردودی قبلی در ریزنمرات دانشجو فقط ثبت و باقی میماند اما این نمرهها در میانگین کل دوره بیاثر و صرفاً آخرین نمره قبولی در آن درس ملاک محاسبه میانگین کل دوره خواهد بود.
تبصره: گذراندن دروس با این شرایط، مشروطی دانشجو را خنثی نمیکند. همچنین این تسهیلات شامل دانشجویانی که به دلیل تقلب و یا رای کمیته انضباطی، نمره مردودی دریافت کنند، نمیشود.
انتخاب واحد و حذف و اضافه
1. دانشجو ملزم است در هر نیمسال تحصیلی در طول دوره سنوات تحصیلی خود، در زمان مقرر برای انتخاب واحد نسبت به اخذ و انتخاب واحدهای درسی خود براساس مقررات آموزشی اقدام نماید.
2. دانشجو میتواند در هر نیمسال تحصیلی، فقط در مهلتی کمتر از دو هفته (بر اساس تقویم آموزشی)، پس از شروع نیمسال تحصیلی و در زمان مقرر نسبت به حذف و اضافه درسهای اخذ شده اقدام کند، مشروط بر آنکه تعداد درسها و واحدهای انتخابی وی بعد از حذف کمتر از حداقل واحد مجاز مقطع تحصیلی دانشجو نباشد.
3. در صورت اضطرار، دانشجو در مقاطع کارشناسیارشد میتواند تا یک هفته به پایان نیمسال تحصیلی، یک یا چند درس از درسهای اخذ شده خود را حذف کند. مشروط بر آن که تعداد درسها و واحدهای باقیمانده وی از حد مجاز واحد کمتر نشود. در غیر اینصورت کل نیمسال تحصیلی حذف میشود.
4. حضور دانشجو در تمام جلسات کلاسهای آنلاین درس الزامی است. اگر دانشجو در طول نیمسال تحصیلی در یک درس بیش از سه (3) جلسه و یا در جلسه امتحان نیمسال آن درس غیبت کند نمره آن درس صفر و غیبت در نظر گرفته میشود. درصورت موجه بودن غیبت از سوی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، آن درس بنابر درخواست دانشجو غیبت موجه و حذف آموزشی میگردد.